Thursday, December 30, 2010

Harimau Muda

Salam to all,

superb!fantastic!hebat giler!mantap!keeper cam muke korean!....hehe..itulah kata-kata yang terluah apabila Malaysia berjaya menjadi juara Piala AFF Suzuki 2010..kata-kata yang keluar daripada mulut aku pula ialah:hebat btol jurulatih tempatan! dan yang kedua: Keeper msia cam muka korean..;p..ya!aku mmg tabik spring toing toing kepada jurulatih Msia, Rajagobal, kerana dpt membentuk skuad muda yang mantap...Aku sendiri tidak berapa minat utk mengikuti perkembangan kejohanan ini berbanding dengan EPL..tambahan pula selepas kene ganyang ngan indonesia 5-1, membuatkan aku langsung membabaikan sahaja pasukan Harimau Muda ini..hehe..terukkan aku.tak support team Msia langsung...malahan, menyokong pasukan syaitan merah yang akhir2 ini telah menjadi pakar seri sekarang..asyik2 seri..geram btol!tp still leading kan...as long as dier leapfrogg Chelsea, it's okay....haha..jgn marah Chelsea fans..

But, ini baru dlm kelompok ASEAN...aku harap, mereka akan sustain dan tingkatkan lagi mutu permainan agar dpt menjadi juara Asia pulak..sape tau kan...aku pun tak tau..;p..ape2 pun bleh terjadi..tapi FAM kene la atur strategi baru dan kurangkan politik dan birokrasi dlm pentadbiran..jgn cepat puas hati dengan pencapaian ni...apa nak lagi?fans Msia very supportive lebih-lebih lagi dr kelantan...lagi satu, kekalkan jurulatih Rajagobal..jgn bagi dier sain kontrak dengan liverpool plak.dgr cite Benitez pun dlm keadaan genting skang..kalu tak perform pasni, habislah dierr..masakla....;p

Rasa bangga lak..kalau la masuk world cup kan?hehe

Kepada fans Msia pulak, sokongan yang diberikan jgnlah pulak bermusim.bila team Msia down,kondem kaw-kaw punyer!tak baik la kan..contoh yang baik, EPL...tgk Liverpool (kesian dorang taun ni,,hehe).walaupun terumbang ambing, tp supporters dorang sgt kewl..stadium still penuh..



Ramalan sotong Paul ttg final Piala Suzuki sblm dier meninggal..btol kan?hihi..

So, aku akan cuba pupukkan semangat yang kuat terhadap pasukan harimau muda..harap dorang performe lagi mantappp kaalu boleh smpi ke piala dunia...masuk final lawan brazil..hehe

2 comments:

  1. yeah..malaysia hebadd..
    lagi satu,fans liverpool mmg cool(saya salah seorg nyerr..)

    ReplyDelete
  2. mmg fans dorang hebat....tp liverpool dh down sgt...hehe

    ReplyDelete