Saturday, December 11, 2010

HKLBR

salam to all,

Tu diaa...tak pernah aku terhibur sangat2 apabila menonton wayang....cerita Hantu Kak Limah Balik Rumah (HKLBR) ni mmg mengaktifkan urat2 gelak dan geli kt badan aku..LOL..memang 5-star la crita ini utk kategori komedi..

So, kepada sape2 yang belum menonton filem ini, baik kome pegi skang...dijamin lawak gler2 punye...hehe....

ni dier nye OST....

http://www.youtube.com/watch?v=0MhEvm7_hvA

4 comments:

  1. iyer..sgt mengggelikan hati limpa jantung dan segala organ2 badan saya :)
    HKLBR rocks!

    ps: blog wajah baru yer :)

    ReplyDelete
  2. haha..location dier pun kire dekat ngan area umh sy..hehe

    ReplyDelete
  3. zara,sila tonton sekarang..ini arahan..sedap wooo

    ReplyDelete